Sidoprojekt

Skriva: Detta är mitt twitter-skriv-projekt ”Psykad140” som är en lång novell, där varje händelse eller segment är 140 tecken och ett kapitel 140 poster. Om novellen, jag vet inte var den kommer sluta, om den kommer sluta. (Men jag vet vad den handlar om, gör du?) Jag kanske fortsätter på den tills jag är död. Följ här : Psykad140


fisk (1)3olandfhsk-1994-30Musik: Jag har gjort musik sen 80:talet, en massa solo-projekt mestadels med namn som : Dresscode, John Kriget, Vincent Van Gogh’s Funeral Crew, Halleluja boys, Bleed, C-90 B-nude, The Stesolids,  Mr. Fisk, Dr. Enoksen och Murderama (Det finns fler).. De två sista är nyare projekt, dvs Dr. Enoksen (svenskt material) har gett ut en platta, på den finns 80 låtar från tiden 1994-2011. Murderama (engelskt material) har också gett ut en Best of, som innehåller material från tiden 1993-2011, och slutligen The Stesolids (engelskt material) finns utgivet, en trelåtars EP med material från 1995-1999. Resten av banden finns bara på privata demokassetter. De nämnda skivorna kan ni lyssna till på Spotify. Länkar här under:

m2xm1m3

→ Kolla Gamla livebilder & Gamla demos här.


Annat: Kaffe har alltid varit en av mina största intressen. Jag tänkte ta och recensera en massa kaffesorter här framöver. På min gamla hemsida recenserade jag en hel del, men har inte de inläggen kvar, så jag börjar om från noll igen. Inte mig emot, det är ju jag som får dricka kaffet. Kommentera gärna recensionerna och allt övrigt här på Psykad.se, vore kul å se vad ni har för synpunkter.

Kafferecensionerna.

0
0